IOLANDA BUSTOS

Nascuda al Baix Empordà, la seva trajectòria personal i professional ha estat sempre entorn a la natura, el camp i la cuina. Popularment coneguda com #LaXefdelesFlors, és experta en plantes silvestres comestibles. És autora de _Cuina fresca i natural_ i _La millor __cuina amb flors, plantes i fruits silvestres_ . Xef, formadora, escriptora i conferenciant, col.labora habitualment en diferents mitjans de premsa escrita i audiovisual. Implicada també en projectes socials de sostenibilitat. Actualment combina l'escriptura amb el seu projecte de gastronomia d'experiències en contacte amb la natura. Cuinant, maridant i divulgant els valors del paisatge en cellers, masies i paratges on la natura, el vi i el menjar siguin protagonistes. És assessora i creadora de productes gurmet sostenibles, recupera tradicions ancestrals i dona vida a productes com el seu famós_ xampanyet_  de flors de sau?c, el vermut Vidorra, les sals, xarops, cerveses, infusions... Fotografia de © Muriel C. de Jong


Libros del autor

Ordenar y filtrar

Opciones

Ordenar por:

Filtros Quitar

Disponibilidad:

Sección:

Editorial / Marca: